Aanmelden

Om je aan te melden kun je het aanmeldingsformulier invullen. Wanneer je het aanmeldingsformulier hebt ingevuld, krijg je automatisch een bevestiging per e-mail. Je hoeft verder niets te doen.
Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op om de verdere details te bespreken.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande gegevens op te slaan. Lees hierover meer in onze privacy policy.

Heb ik een verwijsbrief nodig?

Een verwijsbrief is niet noodzakelijk, daar ik niet werk met vergoedingen vanuit de zorgverzekeraars. Een schriftelijke overdracht van de huisarts kan echter wel wenselijk zijn. Dit om zo goed mogelijk te kunnen aansluiten op de bestaande klachten.

Het verloop van het proces

Heb je je aangemeld? Dan wordt de huisarts van je aanmelding op de hoogte gebracht. Bij afsluiting van de behandeling krijgt je huisarts wederom bericht. Uiteraard krijg je inzage in alle informatie die aan de huisarts wordt verstrekt. Bovendien ontvang je een kopie en teken je voor akkoord voor verzending. Heb je liever niet dat je huisarts op de hoogte wordt gebracht? Dat is uiteraard ook mogelijk ik zal dan geen bericht verzenden.

Werkwijze

We starten met een intakegesprek. In dit eerste gesprek onderzoeken we samen wat je hulpvraag is. Op basis hiervan bepalen we dan gezamenlijk of en wanneer vervolggesprekken ingepland worden. Tijdens deze vervolggesprekken ligt de focus op de door jouw centraal gestelde hulpvraag.